Dränering Örebro

RING OSS - 019-277 75 58

Husgrund

En husgrund i form av en bottenplatta i betong.

Vi utför inte bara dränering i Örebro, utan kan ta oss an alla typer av markarbeten. Något vi gärna trycker lite extra på är att vi erbjuder helentreprenad vid nybyggen av husgrunder. Det betyder att vi tar hand om allt som rör det nya bygget, inklusive att anlita underleverantörer för el och avlopp, så att du kan lägga din tid och energi på roligare saker.

Kontakta oss när du behöver markarbeten, en stadig grund och/eller dränering i Örebro!

Dränering i Örebro vid nybygge

Vår långa erfarenhet och kompentens inom markarbeten och dränering i Örebro kommer väl till pass när vi anlägger nya husgrunder. Att förbereda marken inför gjutning av en betongplatta är lätt som en plätt för oss. Vi vet också hur viktigt det är att dräneringen blir rätt gjord från början när man bygger nytt. Genom att satsa på en professionell och högkvalitativ dränering sparar man både sig själv och framtida husägare många bekymmer.

Markarbeten och dränering i Örebro är vår specialitet, och när vi erbjuder helentreprenad vid nybyggen gör vi det för att hela processen ska bli så smidig som möjligt för dig som beställare. Förutom vår egen expertis som främst gäller markarbeten har vi goda samarbeten med företag som kan dra avlopp och el. Låt oss ta hand om allt så slipper du själv sitta och kontakta en mängd olika byggföretag, leverantörer och hantverkare. Dessutom får ditt hus en god grund att stå på!

Välkommen att kontakta oss för en offert. Väljer du att anlita oss för anläggning av husgrund och dränering i Örebro kan vi garantera att du inte kommer att ångra dig. Vi brinner för att ta hand om hus och utför alltid vårt arbete ytterst omsorgsfullt.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

019-277 75 58

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Husgrund


logo-image

Om Oss

Vi har 10 års erfarenhet av markarbeten. Vänd dig till oss när du vill ha dränering i Örebro utförd av proffs!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 019-277 75 58

Hitta hit