Dränering Örebro

RING OSS - 019-277 75 58

Dränering

Dräneringsrör och inspektionsbrunn.

Ett väl underhållet hus håller längre, och dränering är en central del i underhållet av ett hus. Om du vet att ditt hus inte har dränerats på 30 år och du börjar märka av tecken på fukt som till exempel dålig lukt, då kan det vara dags att fundera på dränering igen. Se det som en investering för framtiden! Ett torrt och tätt hus är absolut grundläggande både för din och husets hälsa.

Vi har lång erfarenhet av dränering i Örebro och hjälper dig gärna att förlänga livslängden på ditt hus och ge dig ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat. Kontakta oss idag så fixar vi din dränering i Örebro!

Förstklassig dränering i Örebro

Våra hus utsätts ständigt för vatten och fukt, både ovanifrån i form av nederbörd, och underifrån i form av grundvatten. Dräneringens uppgift är att leda bort vatten från huset så att skador inte uppstår. Huset måste nämligen få en chans att torka ut och det kan det inte göra om vattnet stannar kvar i marken intill husgrunden.

Alla hus är olika och behöver dräneras olika ofta. Hur ofta ditt hus behöver dräneras beror på faktorer som typ av husgrund, hur den senaste dräneringen är gjord och markförhållanden på platsen.

Vi har utfört dränering i Örebro i 10 år. Under den tiden har vi sett alla varianter och förfinat våra metoder. Oavsett hur förhållandena ser ut så garanterar vi att vi kan genomföra din dränering i Örebro på bästa sätt. Vi brinner verkligen för att ta hand om hus och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Du kan känna dig trygg med att jobbet blir ordentligt utfört när du anlitar oss. Som privatperson har du även rätt till ROT-avdrag för dränering i Örebro.

Så funkar dränering i Örebro

Lite förenklat så bygger vi ditt dräneringssystem av 3 delar: dräneringsrör, fuktskydd/isolering och ett dränerande lager av exempelvis grus.

  • Dräneringsrören placeras på en nivå som ligger under den lägsta delen av husgrunden. De är perforerade med små hål för att fånga upp vatten. För att vattnet ska kunna ledas bort ser vi till att rören inte ligger platt utan lutar något, bort från huset.
  • För att ta ett helhetsgrepp på fuktproblematik i ditt hus räcker det inte med att "bara" dränera. Då krävs även fuktskydd. Vi sätter upp isoleringsskivor så att din husgrund och dina källarväggar hålls torra.
  • Genom att fylla igen det uppgrävda diket runt huset med grus ser vi till att vattnet rinner ner genom marken istället för att sugas upp i jorden och utsätta huset. Det här gruslagret kallas för "dränerande lager" eller "kapillärbrytande lager" eftersom det hindrar att vattner stiger i marken".

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill att vi utför din dränering i Örebro! Du som kund är alltid i fokus hos oss och vi jobbar alltid stenhårt för att tillgodose dina behov och önskemål. Välkommen!

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

019-277 75 58

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Husgrund


logo-image

Om Oss

Vi har 10 års erfarenhet av markarbeten. Vänd dig till oss när du vill ha dränering i Örebro utförd av proffs!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 019-277 75 58

Hitta hit