Dränering Örebro

RING OSS - 019-277 75 58

Om oss

En grävskopa på en grusplan. I bakgrunden syns andra maskiner som används vid markarbeten och dränering i Örebro.

TMJ Entreprenad AB är ett markföretag med bas i Värmland men vi åtar oss med glädje uppdrag i hela Mellansverige. Företaget grundades av Tobias Michael Johansson 2020, men trots att företaget är ungt har vi lång erfarenhet i branschen. Kontakta oss när du behöver hjälp med husgrunder, enskilt avlopp, stenläggning eller dränering i Örebro!

Noggrann dränering i Örebro

Som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget för flera av våra tjänster så som anläggning av enskilt avlopp och dränering i Örebro. Vi brinner för att ta hand om ditt hus och utför alltid vårt arbete ytterst noggrannt och omsorgsfullt.

Den typ av arbeten som vi utför måste generellt sett göras rätt från början, annars kan man dra på sig en hel del besvär och större kostnader i framtiden. Vi är ödmjuka inför det faktum att våra kunder låter oss utföra omfattande arbeten i direkt anslutning till sina hem och vi jobbar stenhårt för att visa att vi förtjänar det förtroendet. 

Kunden i fokus

Våra kunder är främst privatpersoner och därför är vi angelägna om att få till en personlig kontakt. Kundnöjdhet är oerhört viktigt för oss. Att vara lyhörda inför våra kunders behov och önskemål är vår högsta prioritet. Vad ni än behöver av oss inom markarbete och dränering i Örebro så kan vi fixa det. Vi jobbade med detta i 10 år innan vi startade eget och den breda erfarenheten är ovärderlig i vårt dagliga arbete.

Vi strävar efter att ge våra kunder förstklassiga markarbeten och bästa tänkbara service. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver dränering i Örebro, eller någon annan typ av markarbeten. Du kommer inte att bli besviken!

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

019-277 75 58

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Husgrund


logo-image

Om Oss

Vi har 10 års erfarenhet av markarbeten. Vänd dig till oss när du vill ha dränering i Örebro utförd av proffs!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 019-277 75 58

Hitta hit